Hemsidormedmera_Logotyp_Mobil_2017

Medmera - mer än hemsidor

De flesta av Hemsidormedmeras uppdrag startar ofta med en hemsida och under det samarbetet kan nya behov och funderingar dyka upp. Att synas i sociala medier och koppla hemsidan till dessa funktioner. Att skicka nyhetsbrev eller blogga. Att annonsera på Facebook eller i lokalpressen. Alla dessa "kringtjänster" kallar jag medmera och du hittar mer information nedan. Du kan naturligtvis beställa hjälp kring alla dessa tjänster, även om du inte har beställt en hemsida hos Hemsidormedmera!

Telefonrådgivning!

Du som redan har en hemsida och önskar återkoppling på en eller flera sidor. Du som länge funderat på att skapa en ny hemsida, men fortfarande har några frågor.

Boka 20 minuters rådgivning, för att sedan på egen hand skapa vidare!

Kurser för dig

Vill du få bättre koll på Instagram eller behöver du tips för att kunna skapa din egen hemsida? Då kan du anmäla dig tilll en av Hemsidormedmeras kurser!

I en liten grupp eller på tu man hand lär du mycket på kort tid och kan komma igång direkt!

Börja med nyhetsbrev

Hur hittar du nya kunder? Har du idag ett bra sätt att berätta om dina tjänster eller produkter? Ett sätt är att skicka nyhetsbrev - och hos Hemsidormedmera kan du få hjälp med uppstarten. Att exempelvis skapa en tilltalande mall, där du sedan på ett enkelt sätt kan lägga in nya bilder och text.

PowerPoint-presentationer

Brukar du hålla i presentationer eller skicka över underlag innan ett första möte? Då kan PowerPoint vara ett bra hjälpmedel för dig! Hos Hemsidormedmera lär du dig grunderna och skapar ditt första underlag under tiden som vi träffas. Så att du kan arbeta vidare på egen hand direkt!

Proffsig, erfaren, flexibel, personlig, "liten" och kundnära. Fullservice vid behov; foto, texter, marknadsföring - det är du som kund som bestämmer vad som ska ingå i den tjänst du köper. Tydlig, trygg och proffsig offerering. Anna Gardbring-Jansson, Saltglaserat i Kullabygden

Annonser, vykort m.m.

När din hemsida och nya logotyp är klar, kanske det är dags att marknadsföra företaget på andra sätt. Vykort eller "flyers" till en mässa eller ett utskick. En annons till Facebook eller i lokalpressen. 
Hemsidormedmera hjälper dig med design och tryck!

Bilder

Behöver du en ny bild till en annons eller ett erbjudande? Vill du få koll på hur du namnger och länkar dina bilder eller hur du placerar dem för att få bästa effekt i kombination med budskapet?

Då kan du ta hjälp av Hemsidormedmera!