Hemsidormedmera_Logotyp_Mobil_2017

Känn dig trygg när du beställer din hemsida

Hos Hemsidormedmera får du inte bara en hemsida som är snygg och trygg och anpassad efter just dina behov - den är dessutom lätt att använda! Du får mycket för pengarna helt enkelt, utan att krångla till det.

Välj bland tre olika paket - med fast pris

Med tydlighet, enkelhet och prisvärda lösningar som mål, kan Hemsidormedmera ge dig tre olika paket med ett fast pris och tydlig beskrivning av vad som ingår. Så att du kan känna dig lugn och trygg, fram tills din hemsida är helt färdig. Alla paket går naturligtvis att bygga på vid behov och i så fall får du en skräddarsydd offert!

Börja blomstra

Startpaketet för dig som vill så några första frön & komma igång med en hemsida

Blomstra lite mer

Mellanpaketet för dig som vill så ännu flera olika sorter & blomstra lite mer!

Blomma fullt ut

Megapaketet för dig som låter Hemsidormedmera skapa en hel blomsteräng!

Hemsidor enligt offert vet!

När ditt behov är större och mer omfattande än i de tre olika paketerbjudanden, får du i stället en skräddarsydd offert. Eller när det du behöver hjälp med inte motsvarar innehållet i en paketlösning. Målet är att du får ett resultat som är anpassat efter just ditt företags behov!

Känn dig trygg medan ditt företag blomstrar

Under vårt första möte fyller vi gemensamt i en checklista, som ligger till grund för vårt fortsatta arbete framåt och som samtidigt blir ett underlag att stämma av gentemot under "resans gång". 

Nöjd-Kund-Garanti

Hemsidormedmera har även en Nöjd-Kund-Garanti. Det innebär att du har möjlighet att ångra dig och välja att avbryta vårt samarbete, ifall du inte är nöjd med vårt första förslag. Då betalar du såklart ingenting!

En hemsida med känsla

Vad menar jag då med "känsla"? Jo, en hemsida med det där lilla extra. Ett tydligt exempel är när jag för några år sedan skapade en ny hemsida till ett företag som arbetar med utbildning av assistanshundar. Uttrycket "en bild säger mer än tusen ord" stämde mycket väl in i det uppdraget och under resans gång - i ett nära samarbete med företaget - valdes en bild till hemsidans startsida. Kika in bland mina kundreferenser för att se vad jag menar.

Kan jag inte skapa en hemsida själv?

Visst kan du det, men varför inte göra det du är allra bäst på i stället? Hemsida24 är mycket riktigt ett enkelt verktyg och många företagare skapar sin egen hemsida, precis som jag själv gjorde en gång. Innan du sätter igång på egen hand vill jag ge dig rådet att ställa en rak fråga till dig själv, och besvara den ärligt: hur många nya kunder eller uppdrag skulle jag kunna få in under den tid som jag lägger på att jobba med hemsidan? 

En annan reflektion jag har gjort genom åren är, att även om du skapar på egen hand, så är du kanske precis som många av Hemsidormedmeras kunder ensamföretagare? Då uppskattas ofta möjligheten till ett bollplank, under tiden som hemsidan växer fram! 

Prisinformationt!

Alla priser är angivna exklusive moms. Vänligen observera att kostnad för webbhotell och domännamn tillkommer och beställs direkt hos Hemsid24, enligt aktuell prislista. Hos Hemsida24 hittar du information om exakt vad som ingår i de olika bonnemangsformerna. Hemsida24 erbjuder support inom 24 timmar, men går inte att nås per telefon. 

Hemsidormedmera debiterar alltid 25% av totalen efter påskrivet avtal. Om första förslaget inte motsvarar dina förväntningar, betalar vi tillbaka dessa 25% (förutsatt att du inte själv använder Hemsidormedmeras idéer i efterhand) - som en del i vår "Nöjd-Kund-Garanti".

Resor inom två mils radie från Höganäs ingår, därefter debiteras en resekostnad på 40 kr/mil i samband med möten (förutom vid första mötet, som är kostnadsfritt).