Hemsidormedmera_Logotyp_Mobil_2017

Sommarens Bloggtips!

Hemsidormedmeras 3 bloggtips
Det finns verkligen många olika bloggar att läsa och de handlar om allt från mode och hälsa, till sport, ekonomi och företagande. Idag tänkte jag tipsa om 3 bloggar som jag följer - och som förhoppningsvis kan vara till glädje och nytta för dig också. Varför inte ta tillfället i akt att "läsa ikapp" under sommaren? Blandade tips på hur du lyckas som egenföretagare och hur du kan tänka kring sökmotoroptimering. Nya funktioner i deras hemsidesverktyg presenteras och så kan du b.a. få konkreta råd på hur din e-butik kan bli mer lönsam.  En blogg som inte uppdateras så ofta, men som innehåller en del bra tips för dig som skickar (eller vill börja använda) nyhetsbrev. Hur du kan skapa kampanjer, hur du schemalägger utskick och hur du kan designa dina nyhetsbrev på olika sätt. En blogg för dig som vill vässa kunskapen främst inom sociala medier. Linda delar med sig av många tips inom bl.a. LinkedIn, hur du bygger ditt varumärke och exempelvis hur du kan tänka kring marknadsföring på Facebook.

Kommentera gärna: