Hemsidormedmera_Logotyp_Mobil_2017

Ett första kostnadsfritt möte

Jag försöker alltid lyfta fram möjligheten att boka ett kostnadsfritt möte, men kanske du undrar vad det egentligen innebär? Jo, det är helt enkelt ett ypperligt tillfälle för både dig och mig att träffas - helt förutsättningslöst - kanske i sällskap av en kopp kaffe!

Hej! Det är jag som är Ulrika och det är mig som du träffar under ett kostnadsfritt möte (bilden har jag tagit under ett besök i trädgården hos lillagrona.se)
Hej! Det är jag som är Ulrika och det är mig som du träffar under ett kostnadsfritt möte (bilden har jag tagit under ett besök i trädgården hos lillagrona.se)

Du får chansen att berätta om hur du och ditt företag arbetar med marknadsföring, om du har ett specifikt problem eller om du har ett nytt behov. Det kan handla om hjälp med en annons i tryckt media, kanske du vill komma igång med nyhetsbrev eller så har du påbörjat en ny hemsida och vill ha ett bollplank, för återkoppling

Beroende på vad du är intresserad av och/eller behöver hjälp med, kan jag efter mötet lämna ett förslag, en offert eller en kostnadsuppskattning. Jag lämnar även gärna referenser från tidigare uppdrag, om det önskas. Allt detta är naturligtvis också helt kostnadsfritt och det är först när eller om du vill, som vi går vidare - med ett litet eller något större uppdrag eller kanske någon form av samarbete.

Det allra viktigaste är att du får förtroende för det som Hemsidormedmera skapar och levererar.

Varmt välkommen med din mötesförfrågan!
hälsar Ulrika

 

Kommentera gärna: